Yhteistyöpostaus: Parhaat lahjaideat syksylle 2022

Kaikki rakastavat yllätyksiä! Kun yrität keksiä lahjaa, voi tulla tilanne, ettet löydä mitään mieleenpainuvaa. Voi olla vaikea löytää jotain, joka olisi ainutlaatuista ja erilaista. Elämyslahjakortti on lahjaidea, joka on monikäyttöinen ja takaa lahjan saajalle tekemistä! Syksylle 2022 löytyy paljon erilaisia elämyksiä, jotka sopivat niin sadepäiville kuin aurinkoisillekin sellaisille. Tässä luettelen lahjaideoita , joilla voit yllättää läheisesi tilaisuudesta riippumatta.  



Lähiloma syksylle

Lähiloma on loistava lahjaidea syksyn päiviin, kun haluaa ottaa arjesta hetkeksi taukoa. Monilla alkaa työt tai opiskelut taas syksyllä ja  niiden alku voi olla stressaavaa. Anna siis läheisellesi lahja, joka saa ajatukset hetkeksi muualle! Suomen sisällä on mahtavia lähilomakohteita, mutta myös Virosta löytää loistavia kohteita rentoutumiseen ja maisemanvaihtoon. 

Ulkoilmassa viihtyvälle lahjaidea?

Onko läheisesi ulkoilmaihminen? Nauttiiko hän syksyisistä maisemista? Omistaako hän jo luontoon vaadittavat tarvikkeet, kuten teltan ja trangian? Anna hänelle lahjaksi seikkailuelämys! Vie hänet esimerkiksi kalastamaan, vaeltamaan tai yöpymään igluun. Tutustu luontoelämyksiin.


Vie lahjan saaja illalliselle, joka jää varmasti mieleen

Illallinen on aina varmasti toimiva lahjaidea. Sen voi kuitenkin nostaa aivan uudelle tasolle esimerkiksi komiikalla, kauhulla tai taikuudella. Entä miltä kuulostaisi syödä illallista pilkkopimeässä? Selaa illalliselämyksiä ja löydä sieltä lahja, joka yllättää ja ilahduttaa aivan uudella tavalla.  


Extreme-lahjaideat 

Haluaako lahjan saaja kunnon toimintaa syksyynsä? Extreme-elämykset ovat lahjaideoita, joilla saat läheisesi toiminnanjanon hetkeksi sammutettua. Ihmiselle, joka on koko ajan aktiivinen, sopii lahjaksi esimerkiksi ajelu superautolla, ammunta käsiaseilla tai maisemalento helikopterilla. Nämä ideat ovat suosittuja lahjoja miehelle.

 Hemmottelua syksyyn

Hyvinvointi on kaikille tärkeää ja jokainen kaipaa välillä hemmottelua. Hieronta-, kylpylä- ja hyvinvointielämykset ovat lahjaideoita, jotka rentouttavat ja hemmottelevat. Niitä löydät niin kaupungista kuin kotoasikin. Anna läheisellesi mahdollisuus rentoutua ja yllätä hemmotteluelämyksellä

Nämä lahjaideat ovat loistavia niille, jotka haluavat säästää luontoa ja antaa lahjaksi jotain ainutlaatuista. Ne sopivat niin joululahjaksi, tekemiseksi syyslomalle kuin spontaaniksi yllätykseksi. Hyvää syksyä 2022! 

Kirjoittaja: Anssi, elämyslahjat.fi 

Kun seuraavan kerran etsit lahjaa, tässä sinulle bonuskoodi: XYZBLOGI. Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. Etu on voimassa vuoden 2022 loppuun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lontoon reissu

Kesätauko

Elämä hymyilee