Joulukuun puuhasteluja

On tullut aika, että jouluun on enää vain viikko! Tämä joulukuu onkin ollut täynnä vipinää ja vilskettä. Ollaan käyty katsomassa muun muassa se Pähkinänsärkijä-baletti ja minä olin viime viikonlopun pohjanmaalla siskoni ja hänen miehensä mökillä jo lähes perinteeksi muodostuneissa pikkujouluissa siskojeni ja äitini kanssa.


    Pikkujoulujen tunnelmaa...

    ...sekä ruokaa. 

Tänään olimme kuuntelemassa Ylioppilaskunnan laulajien joulukonserttia Helsingin Johanneksenkirkossa. Sen jälkeen pyörähdimme senaatintorilla tuomaan markkinoilla, mutta sieltä ei tällä kertaa tullut ostettua mitään. 


Minulla on vielä pari joululahjaa postissa tulossa, joten vähän jännittää kerkiääkö ne edes tulla ennen joulua. 😅 Parempi olis! Muuten kaikki lahjat on ostettu ja oikeastaan jo paketoitukin. Yritän olla aina mahdollisimman ajoissa niiden kanssa liikenteessä, koska olisi niin stressaavaa, jos kaikki lahja-asiat jättäisi viime tippaan. 

Eilen kävin kynsihuollossa laitattamassa ihanan punaiset joulukynnet. 💅

    Kynnetkin täytyy olla juhlakunnossa.  

Kaikenlaista touhua ja tohinaa on siis ollut. Pari päivää on myös yrittänyt pukata jonkinlaista flunssaa ja nenää on saanut niistää niin paljon, että nenän ympärys on ihan ärtynyt ja kuiva. Saapa nähdä, joudunko ensi viikolla ottamaan sairaslomaa. Kunhan vaan parantuisin ennen joulua. Tai minun flunssassa oleminen on lähes aina kuumeetonta ja sellaista, että pystyn touhuamaan normaalisti kaikenlaista. Se on oikeastaan huono asia, koska sitä ei aina tajua levätä ja ottaa rauhassa, vaan puuhailee kaikenlaista täyttä häkää eikä tällä tavalla ainakaan edesauta nopeaa paranemista. Eilenkin olin töissä, kynsihuollossa, siskoni kanssa syömässä ja illalla vielä siivosin. Ei ole ainakaan miesflunssaa tämä. 🤷‍♀️ Mutta näin tämä menee minulla joka kerta. En edes muista, milloin viimeksi olisin ollut niin kipeä, että olisin joutunut vain makoilemaan enkä olisi pystynyt tekemään mitään. Se taisi olla lukioaikana noin 8 vuotta sitten. Tai olihan minulla norovirus jouluna 2018, mutta sekin kesti vain 2 päivää ja se oli sitten siinä. 

Rehellisesti sanottuna en tiedä, milloin kirjoitan seuraavan kerran. Se saattaa olla ensi vuoden puolella, joten ei muuta kuin hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023! 🎄 


-Sofia 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lontoon reissu

Kesätauko

Elämä hymyilee