Kevät puuhaa täynnä

Moi taas!

Tämän kevään aikana on sen verran paljon ohjelmaa, että olemme kesässä varmaan ennen kuin huomaankaan. Ai että nautin tästä vuodenajasta. Aurinko paistaa, luonto herää pikkuhiljaa, kesä lähestyy ja pian saa taas kaivella kesävaatteet talviunilta.  


Pääsiäinen meni kotona rauhallisissa merkeissä. Kävimme ulkoilemassa, teimme ruokaa ja katsoimme leffoja. Minä tein ensimmäistä kertaa itse myöskin pashaa. Sitä aina lapsuudenkodissa syötiin, mutta kun muutin pois kotoa, en koskaan itse jaksanut (yllätys) tehdä sitä. Jostain syystä pidin sitä jotenkin vaikeana hommana, mutta loppu peleissähän se on todella yksinkertainen tehdä. Suurin homma oli metsästää harso pashan valuttamista varten. Pienen etsinnän jälkeen löysin sellaisia Clash Ohlsonilta. Eli tästä lähtien voinkin tehdä sitä joka pääsiäinen! 😉

Koristeleminen on aina itselle haasteellista, eikä tästäkään tekeleestä tullut esteettisesti kovinkaan vakuuttava, mutta makuhan sen ratkaisee, ja hyvää oli! 😋


Huomenna olemme menossa jälleen kansallisoopperaan -tällä kertaa katsomaan Mozartin Taikahuilun. Produktiossa on mukana laulamassa yksi minun vuosikurssilainen Kuopion musiikkilukiosta. Jännittävää! Mielenkiintoista päästä seuraamaan jonkun tutun ihmisen työskentelyä siellä. 

Ensi viikon loppupuolella vanhempani ovat tulossa käymään etelässä, ja menemme käymään ekaa kertaa ikinä suklaa- ja jäätelökarnevaaleilla, mitkä järjestetään kaapelitehtaalla. Olen monena vuonna miettinyt, että pitäisi mennä käymään siellä joskus, ja nyt on sen aika. Tuollaiset karnevaalit kun on herkkusuun taivas! 

Ja sitten se mahtavin uutinen: me saimme sen asunnon ydinkeskustasta, jota kävimme viime viikolla katsomassa. Jee, oon niin iloinen! Toukokuu meneekin sitten pakkauspuuhissa, muuttovalmisteluissa, muistilistan tekemisessä ja pari pientä asiaa shoppaillessa. Mutta on ensi kuussa toki myös iskän 60-vuotissynttärijuhlat, joita menemme viettämään mökille. Se mökkiviikonloppu vaan hieman harmillisesti ajoittuu just viimeiselle viikonlopulle tässä nykyisessä asunnossa, jolloin pakkaamista ja kelmuttamista riittäisi, mutta sanoin heti että minä aion mennä silti sinne mökille ja sillä sipuli. Sieltä en jää paitsi. 😌 Sieltä palattuani pitääkin heti seuraavana päivänä lähteä vuokraamaan pakua ja viemään joitain tavaroita ennen muuttomiesten tuloa, mutta meillä molemmilla on onneksi se koko muuttoviikko lomaa, joten se hieman helpottaa asioita. 
Työmatka tulee pitenemään yli puolella tunnilla, mutta on se sen arvoista. Tälläkin hetkellä kuuntelen hirveää metakkaa alakerrasta. Tai siis kuuntelisin, ellei olisi kuulokkeet korvissa ja musiikki pauhaamassa. 

Tänään me varattiin myös reissu Barcelonaan elokuun loppupuolelle. Muita ihmeempiä kesälomasuunnitelmia ei toistaiseksi olekaan. Se eka viikko menee tosiaan siinä muuttohässäkässä ja yksi viikko siellä reissussa, mutta muuten on aikalailla suunnitelmat auki. 🌞

Eli pientä puuhaa riittää kyllä koko kevääksi, mutta tällä hetkellä odotan Espoosta pois pääsyä sen verran hartaasti, että ei yhtään haittaa, vaikka aika juoksisikin. 


    Lankalauantain kävelyltä. 


Hyvää viikonloppua!🌸 

-Sofia 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lontoon reissu

Kesätauko

Elämä hymyilee